lördag 8 augusti 2009

kräftskiva

Nu har jag varit slarvig att skriva igen.
Ja sen sist har det väl inte hänt så mycket... Livet rullar på och ungarna växer ;)
Isabelle märks det ju så klart mest på då hon trots allt är minst, Elin märks det väl mest på genom att hon hamnar i nån period då hon är helt jäkla omöjlig. Kissar på sig flera gånger om dagen, vägrar hjälpa till, stöddig och säger emot.... ja det är nu mera sällan man får se sin söta älskade unge som jag älskar så enormt himla mycket. Ja det är inte alltid lätt att vara förälder, samtidigt som det är jätte roligt att se de små liven växa upp till en individ.

Ikväll ska vi i alla fall ha en liten kräftskiva med grannen. Skickade precis ner stefan på stan för att handla vin ;) Kräftor och räkor blir det och kanske någon paj eller nått jag har inte bestämt mig! Det ska iallafall bli trevligt med lite vin och underbart sällskap!!

Imorgon får vi finbesök också... Tessan med familj kommer förbi så idag ska vi göra vovvarna fina. Badade dom visserligen i förrgår men så åt ungarna våfflor här om dagen och Filip hade lagt sig på första parkett (under Bellans stol) och fick sylt i pälsen.... ja, sen ska dom iallafall rakas nu så det är väl bäst att få det gjort nu då! Nu vankas städning iallafall för nu vaknade Isabelle!
hej hopp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar