fredag 12 februari 2010

Fredag


Jaha så var det fredag, fredagsmys!!
Ja vart är myskänslan över denna dag? Jag kommer hem från skolan till ett äckligt och skitigt hem. Varför menar papporna att dom inte ska behöva städa när dom är hemma och är arbetslösa eller barnlediga?? Fan det ser ut som skit här jämt =(

Ja idag åkte klorinet och gulsåpan fram så nu jäklar ska här städas.
Elins rum STINKER pga av vissa problem som min tjej har =/
Dammsugning och skura golvet... med klorin!!!
Så fort hon kommer in så får hon ta reda på en STOR hög med kläder som bara råkat krypit in inder säng och byrå och gömt sig. Elins kläder har tydligen ben!!

Isabelles rum ser ut som en soptipp då någon visst tror att man kan slänga in en massa saker på barnens rum som man inte själv vet vart man ska göra av *suck*
Ja som ni ser så har jag lite att göra så vi hörs väl!

Nu ska lasagnetten tillagas innan jag fortsätter och sen blir det att hälla upp ett glas vin <3 lite mys får jag ändå ;)

2 kommentarer:

  1. Haha! Vissa pappor menar oxå att det är en dans på rosor att vara hemma och vara mammaledig, då ska man som mamma sköta ALLT som tvätt, städ, disk och maten ska stå på bordet tills den kära pappan behagar komma hem från jobbet!
    Kom tillbax till verkligheten tack!
    Hoppas det är bra med dig annars?
    Kram //Emma

    SvaraRadera
  2. Ja jag vet! När jag var hemma så gjorde jag ALLT och det var så det skulle vara enligt honom, nu när det är ombytta roller så var detta plötsligt inte så viktigt. Nu får jag fortfarande komma hem och laga mat och diska =/ FÖrstår inte rättvisan i detta!!

    SvaraRadera